Tips en downloads


Wil jij (samen met collega's) mee doen met de crowdfundingsactie van VvAA: Zorgverleners voor zorgverleners? Dan hebben we hier een paar tips en handige downloads voor je. 

Downloads voor in de praktijk

Poster en Flyer

Print deze mooie a3 of a4 poster uit en hang hem op kantoor of praktijk op. Zo maak je klanten en collega's alert op de inzamelingsactie.

Download

In de wachtkamer

Heeft u een TV-scherm in de wachtkamer of praktijk staan? Gebruik onze brandbox om uw klanten en relatie op de hoogte te stellen van deze actie.

Download

Cheque

Is je actie een succes geworden. Print deze cheque gemakkelijk uit en maak er een feestelijk moment (op 1,5 meter) van op de praktijk met je collega's. Download

Emailhandtekening

Plaats deze emailhandtekening onder aan de mail. Zo attendeer je alle mensen die je via de mail bereikt op jouw inzamelingsactie.

Download

Downloads voor social media 

Social media berichtjes

Download nu 4 kant en klare berichtjes die je kunt plaatsen op de social media accounts van je bedrijf of op je eigen account. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Twitter maar ook LinkedIn.

Download

Animatie voor social media

Download hier een animatie die je kunt plaatsen op de social media accounts van je bedrijf of op je eigen account. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Twitter maar ook LinkedIn.

Download

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen